Paskaita – Kaip vėl gerai matyti be akinių?

regejimo paskaita copy

Ar norėtumėte vėl matyti pasaulį ryškiai ir visiškai atsisakyti akinių be didelių pastangų ir operacijų? Tai galite padaryti jau dabar!

Jeigu daug valandų praleidžiate prie kompiuterio, dažnai pervargstate ar patiriate stresą darbe, mokykloje ar namuose, nenuostabu, kad Jūsų akys nebemato, kaip anksčiau. Jos tiesiog „atsisako“ matyti, kas Jums nėra malonu.

Paskaitos metu bus atskleistos PATIKRINTOS PASLAPTYS, kaip patys, paprastų, bet labai efektyvių praktikų pagalba, galite padėti savo akims, atstatyti ir išlaikyti gerą regėjimą iki gilios senatvės!
Viena geriausių regėjimo atstatymo specialisčių Lietuvoje, kuri padėjo pagerinti regėjimą šimtams žmonių, pasidalins, kaip pratimų, atsipalaidavimo ir vizualizacijos pagalba galima sustiprinti savo akis ir visiškai atsikratyti akinių.

PASKAITOS TURINYS:
-Akies veikimo principai ir pagrindinės regėjimo blogėjimo priežastys.
-Kaip išsaugoti gerą regėjimą ilgą laiką dirbant su kompiuteriu?
-Kodėl akių mankšta ir pratimai neduoda ilgalaikio rezultato?
-Paprasti praktiniai metodai, leidžiantys atstatyti ir stiprinti regėjimą.
-Praktiniai užsiėmimai.
-Klausimai – atsakymai.

Paskaitą veda: SIGITA KRIAUČIŪNIENĖ
Lietuvos sveikuolių sąjungos viceprezidentė, regėjimo atstatymo stovyklų Lietuvoje pradininkė, patyrusi lektorė, studijuojanti V. H. Beitso metodą Didžiojoje Britanijoje. Prieš septynis metus atsisakiusi akinių, sustiprinusi savo regėjimą, Sigita šiuo metu dalinasi patirtimi ir visame pasaulyje žinomo oftalmologo paliktomis žiniomis, leidžiančiomis sustiprinti ar net visiškai atsistatyti gerą regėjimą.

————————–————————–——
KADA? Kovo 26d., 18val. (trukmė apie 2 valandas)
KUR? Savanorių pr. 166, Kaunas („Sveiko stuburo mokykla”)
KAINA: 15 eur
REGISTRACIJA info@stuburomokykla.lt. arba tel. 865077505.
! ! ! ! ! ! ! S V A R B U ! ! ! ! ! ! !
Būtina išankstinė registracija. Registracija patvirtinama, tik sumokėjus ir atsiuntus mokėjimo patvirtinimą nurodytu el paštu.

Rekvizitai mokėjimui:
Sveiko stuburo mokykla, VšĮ
Įmonės kodas: 302485007
Sąsk. nr.: LT15 7044 0600 0740 8785
Suma: 15 eur.
Pavedimo paskirtis: paskaita apie regėjimą, vardas pavardė